Volg je dromen in 2016!

Kennisbank

Volg je dromen

Het einde van 2015 nadert. Voor velen (en voor mij) is dit een goed moment om even terug te blikken. We staan even stil wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht, zodat we 2016 met frisse en schone energie kunnen starten.

In mijn geval kon 2015 ook wel worden gezien als transformatie jaar. Na een lang en pijnlijk besluit heb ik uiteindelijk besloten om voor mezelf te kiezen en mijn dromen te volgen.

Alhoewel dit een positieve beslissing is, kreeg mijn besluit een lange nasleep vol met oude, negatieve energie die vroegen om een volwaardige afsluiting. Dit proces heeft een jaar lang geduurd en dit was niet altijd even gemakkelijk geweest.

Aankomen door emotionele stress

Deze beslissing had tevens grote impact op mijn lichaam. Door emotionele stress en negatieve energie ben ik helaas weer wat aangekomen. Er waren vele dagen dat het me niet allemaal kon schelen wat er in mijn mond kwam. Als ik me maar even goed kon voelen.

Op een gegeven moment was voor mij de maat vol en besloot ik weer terug te vechten. Ik wilde weer op eigen benen staan en begon te denken in nieuwe kansen en oplossingen.  Zo is onder andere deze website eind oktober ontstaan.

Ik moet afvallen

De uitdrukking ‘ik moet afvallen’ is heel typerend voor mij. Mensen die mij goed kennen vinden dit ook een logische naam voor deze website en zien mijn persoonlijkheid hierin ook duidelijk terug.

Sinds ik aan dit avontuur ben begonnen, merk ik dat ik er ontzettend veel plezier aan beleef met het bouwen van een platform waarin ik helemaal mezelf kan zijn. Ik heb als het ware van mijn hobby mijn beroep van gemaakt, net zoals ik dat heb gedaan met mijn andere bedrijf.

Investeer in positiviteit, kennis en kwaliteit

Indien je besluit om je dromen te volgen, zorg er dan voor dat je alleen met mensen omgaat die jou verder helpen met het bereiken van je dromen. Ga dus om met like minded people en neem afstand van negatieve mensen, hoe hard en moeilijk dit ook klinkt.

Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, ga dan om met mensen die jou begrijpen en jou motiveren om alles eruit te halen wat er in zit. Ook kennis over afvallen of elk ander onderwerp wat voor jou belangrijk is, is van essentieel belang. Door het vergroten van je kennis zul je eerder begrijpen waarom je dit doet en vervolgens kun je betere prioriteiten stellen.

Investeren in kwaliteit is net zo belangrijk. Investeer in goede voeding, relaties en producten die jou helpen in het behalen van je doelstellingen. Je zult zien dat je hier enorm veel profijt van kunt hebben!

Wees dankbaar

Ik geloof oprecht dat als alle negatieve dingen in mijn leven niet hebben plaatsgevonden, deze site er ook nooit zou zijn geweest. Ondanks dat ik even door de zure appel heen moest bijten, ben ik ontzettend dankbaar voor wat er de afgelopen jaren is gebeurd.

Voor mij is het nu tijd om het verleden los te laten en toe te werken naar een mooie en gezonde toekomst!

Om mijn doelen te bereiken wil ik in 2016 10 kilo afvallen. Het draait bij mij niet zozeer om het slanker worden, maar vooral om mentaal en fysiek sterk te kunnen zijn. Want als je je dromen wilt volgen zul je hard moet werken en sterk in je schoenen moeten staan.

Het zou leuk zijn als ik dit met je kan delen. We hebben weliswaar allemaal een andere achtergrond maar in feite willen we gewoon gelukkig zijn en ons goed voelen.

Ben je van plan om in 2016 ook af te vallen en beter in je vel te zitten?

Deel je ervaringen op deze site of via ons Facebook site. En je kunt me gerust ook een email sturen naar ikmoetafvallen.nl@gmail.com. Samen staan we veel sterker!

Tot slot wens ik je een goede jaarwisseling en laten we in 2016 vooral gezond en sterk zijn!

 

 

 

 

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!