Snel afvallen? Begin een eiwitdieet!

Eiwitdieet

Waarom een eiwitdieet beginnen?

De zomer is eindelijk begonnen! Al hebben we tot nu toe vooral veel regenachtige dagen gezien, toch is de temperatuur best aangenaam. Tijd dus om in een mooie jurk of bikini rond te lopen. Ga je nog op vakantie? En wil je toch nog graag wat pondjes verliezen, meer zelfvertrouwen hebben en relaxter op het strand kunnen lopen? Dan is een eiwitdieet goed aan te raden!

Waarom een eiwitdieet? Met een eiwitdieet kun je al gauw, op een gezonde manier tot 3 kilo per week verliezen. Eigenlijk is dit geen dieet, mits je normaal en gezond blijft eten. Je hoeft namelijk helemaal geen honger te lijden. Dit komt omdat eiwitrijk voedsel niet gemakkelijk te verteren is, waardoor je langer verzadigd blijft. Bovendien kost het je lichaam meer energie om al het eiwit te kunnen verwerken. Je vetreserves worden in dit geval eerder aangesproken.

Hoe begin ik aan een eiwitdieet?

Op de markt zijn veel producenten die zich richten op het eiwitdieet. Denk hierbij aan allerlei repen, poeders en shakes die je eenvoudig kunt kopen in de supermarkt en natuurwinkels. Onlangs verscheen er een bericht op het nieuws met de mededeling dat dit soort producten boordevol suikers zitten. En dus zijn ze niet zo gezond als mensen voorheen vaak dachten.

Op zich vond ik dit geen verbazingwekkend nieuws, want als je op het etiket van de verpakking kijkt, kun je al snel een bevestiging krijgen. Hieronder een voorbeeld:

Vitadis Slanker Leven Plan

Als je goed kijkt zie je dat mijn eiwitrijke maaltijdreep, een chocobar, allerlei suikers bevat. Deze zitten ‘verborgen’ onder de naam melkchocolade, de stropen, zoals glucosestroop, fructosestroop etc. De maaltijdreep smaakte op zich best lekker. Toch had ik niet het idee dat ik erg gezond at. Bovendien heb je zo’n reep snel weggewerkt, dus heel vullend is het niet. Hoe fijn zou het zijn als je gewoon heerlijk, normaal en vers kunt eten? En toch geen hongergevoel hoeft te lijden?

Dat kan met het Vitadis Slanker Leven plan!

Vitadis Slanker Leven Plan, wat is het?

Het Vitadis Slanker Leven Plan focust zich op eiwitrijke maaltijden en bestaat uit twee fases. Tijdens de eerste fase eet je wel zo’n zes keer per dag en elke maaltijd bevat voldoende eiwitten. Deze periode kun je ook wel als een afslankbooster zien, want alhoewel deze slechts tien dagen duurt, ga je ontzettend veel afvallen in een korte tijd.

De tweede fase omvat het stabilisatieproces. Dit houdt in dat je gaat leren hoe je toewerkt naar een gezondere levensstijl en hoe je deze ook kunt aanhouden. De focus ligt op de juiste voeding. Tevens ga je leren welke voedingsmiddelen echt gezond zijn en welke je daadwerkelijk dikker maken. Zo voorkom je dat je fouten gaat maken en deze niet meer zult herhalen, waardoor je mooi op gewicht blijft.

Klanten beoordelen het Vitadis Slanker Leven Plan met een 8,7 gemiddeld!

Wil jij ook nog snel de laatste kilo’s kwijtraken en uiteindelijk in een spetterende bikini kunnen passen? Begin dan aan het Vitadis Slanker Leven Plan! Je hebt niks te verliezen, behalve de kilo’s ;-).

Succes!

 

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!