Review Super Simpel Paleo

Review pale dieet

Review Super Simpel Paleo – Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren is expert op het gebied van Paleo. Hij heeft enkele boeken uitgebracht waarin smaakvolle recepten staan die erg eenvoudig zijn te bereiden.

Op deze pagina lees je een review van het boek Super Simpel Paleo.

In dit boek staan allerlei recepten in die samengesteld zijn op basis van  natuurlijke ingrediënten.

Mitchel leeft een Paleo lifestyle. Een Paleo lifestyle is in feite een levensstijl waarbij je slechts natuurlijke, pure voeding eet zoals vroeger in het tijdperk van de oermens. Destijds bestond het dagelijkse kost uit voedingsmiddelen als vlees, vis, groenten, fruit, zaden en noten.

Het is een eetpatroon waarbij je bewerkte voedingsmiddelen die vol met suikers zitten, volledig vermijd. Het Paleo lifestyle gaat er dus vanuit dat jij alleen natuurlijke ingrediënten consumeert.

Welke producten zijn Paleo-proof?

  • Groenten
  • Fruit
  • Eieren
  • Biologisch een eerlijke vlees (rund- en varkensvlees, gevogelte en wild)
  • Vis (zo vers mogelijk)
  • Noten
  • Natuurlijke zoetstoffen zoals honing

Geen dieet

De Paleo lifestyle is eigenlijk geen dieet. Zoals de naam al zegt is Paleo een manier van eten en leven met behulp van bepaalde ingrediënten en voedingsmiddelen.

Als je een hekel hebt aan diëten dan kan ik je de boeken van Mitchel van Duuren, waaronder Super Simpel Paleo, ontzettend goed aanraden! Dit boek een goede eerste kennismaking met de Paleo lifestyle.

Het gaat hierbij niet om calorieën tellen dus je hebt dan niet het idee dat je op dieet bent. Wel moet je goed weten welke voedingsmiddelen toegestaan zijn en hoe je hiermee kunt spelen om lekkere gerechten te kunnen maken.

Daarom is het boek Super Simpel Paleo van Mitchel van Duuren ideaal. Er staan allemaal gerechten in die je zonder schuldgevoel kunt eten.

Als je het Paleo eenmaal onder de knie hebt, zul je voelen dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Ik ben sowieso een voorstander van verse, natuurlijke producten en ik merk ook dat voeding juist veel lekkerder gaat smaken.

Is Super Simpel Paleo het geld waard?

Aangezien dit meer om een levensstijl gaat dan een dieet, kun je dit boek altijd blijven gebruiken. Dit boek vormt een goede basis voor een gezonde levensstijl.

Zodra je meer ervaring hebt met het eten van gezonde voeding, kun je eindeloos variëren met de ingrediënten en dit boek als basis gebruiken. Dit boek is namelijk ook zeer geschikt voor mensen die niet op dieet zijn of willen afvallen. De recepten zijn dus ook ideaal voor een gezin met kinderen.

Daarom ben ik van mening dat dit boek het geld waard is. Dit boek legt de nadruk op een lange termijn visie waarbij gezond leven centraal staat. Alle gerechten zijn zeer voedzaam en smaken heerlijk. Er is voor ieder iets wils.

Wil je afvallen en blijvend slank zijn? Dan is het boek Super Simpel Paleo absoluut een goede aanschaf! >>

Super Simpel Paleo – Mitchel van Duuren (e-book)
SSP-white-background
Bestel hier