Review Paleo in 15 minuten

chiazaad

Review Paleo in 15 minuten

Heb je weinig tijd om in de keuken te staan dan zou ik kiezen voor Paleo in 15 minuten. In dit boek staan heerlijke gerechten in die slechts in een kwartiertje klaar zijn. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Dit is namelijk ook mijn voorkeur aangezien ik een vrij drukke agenda heb. Dan wil ik het liefst zo snel mogelijk het eten op tafel hebben.

Dit boek is zeker ook ideaal voor mensen met een gezin. De gerechten zijn geschikt voor zowel volwassenen als de kleintjes. Je hoeft dus niet apart te koken. Zo bespaar je een hoop tijd en energie.

Tegelijkertijd krijg je veel goede voedingsstoffen binnen aangezien de gerechten op basis van natuurlijke ingrediënten zijn samengesteld.

Is Paleo in 15 minuten het geld waard?

Voor mensen die ondernemend zijn en veel onderweg zijn is het boek Paleo in 15 minuten ook geniaal. Het is mogelijk om zonder al te veel voorbereidingstijd, het eten mee te nemen voor onderweg, bijvoorbeeld in een trendy lunchbox.

Maar wat vooral belangrijk is, is dat de recepten heerlijk smaken. Je hebt zeker niet het idee dat je aan het lijnen bent en dat maakt het afvallen juist leuker en makkelijker.

Als je creatief bent kun je met behulp van dit boek nog meer recepten bedenken door extra ingrediënten toe te voegen of deze eventueel te vervangen door andere producten.

Doe je dit in combinatie met intensieve sport dan gaat het afvallen heel snel. En als je gewoon op gewicht wilt blijven dan kun je de boeken van Mitchel gewoon blijven gebruiken.

Wat mij betreft is het boek Paleo in 15 minuten een blijvertje voor in de keuken. Je krijgt zeker waar voor je geld en bovendien is eten volgens paleo is leuk, plezierig en bovenal ontzettend lekker!

Wil je op een eenvoudige manier gewicht verliezen en toch lekker kunnen blijven eten, dan is Paleo in 15 minuten een goede aanrader! >>


Paleo in 15 minuten – Mitchel van Duuren (e-book)

15minpaleo-medium

Bestel hier