Review koolhydraatarm dieet

Recepten zonder koolhydraten

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas is de auteur van het 7×7 Afslank Receptenboek. Hij dacht altijd dat hij gezond leefde, maar dat bleek in de werkelijkheid niet zo te zijn. Ook in zijn omgeving kwam hij regelmatig mensen tegen die dachten dat ze gezond waren, maar uiteindelijk vaak kampten met allerlei chronische gezondheidsklachten zoals overgewicht, slapeloosheid, hoofdpijn of eczeem.

Afvallen

Toen hij dit realiseerde besloot hij op zoek te gaan naar de oorzaak ervan. Zijn zoektocht naar een goede gezondheid en de juiste voeding verliep niet geheel zonder problemen. Veel literatuurmiddelen en berichten op het internet zijn niet up to date en er bestaan veel tegenstrijdigheden.

Nadat hij vele seminars bezocht in de Verenigde Staten, documentaires bekeek en de juiste literatuur is ingedoken, besloot hij zijn kennis toe te passen in de praktijk, allereerst bij zijn vriendin.

Wat bleek? Zijn vriendin viel in de eerste week maar liefst 4 kilo af! Dit deed hem beseffen dat hij de antwoorden had gevonden op effectief gewichtsverlies en gezond leven.

Ook ervoer Jasper zelf enkele gezondheidsvoordelen. Hij kwam makkelijker in slaap en voelde zich de gehele dag door energieker. Tevens kon hij zich veel beter concentreren op zijn taken, alsof zijn hersenen op scherp stonden. Hij kon dus veel helderder nadenken en maakte zich minder zorgen om kleine dingen.

Wat houdt het 7×7 Afslank Receptenboek precies in?

Als je wilt afvallen zul je regelmatig en voldoende moeten eten. In zijn boek staan naast theorieën over afvallen en gezonde voeding, een hoop recepten in die onderverdeeld zijn in 7 dagen. Per dag heb je ook nog 7 eetmomenten, te weten:

Ontbijt
Ochtendsnack
Lunch
Middagsnack
Diner
Dessert
Avondsnack

Voor elk eetmoment heeft Jasper een heerlijk en smaakvol recept voor je opgesteld die eenvoudig te bereiden is. Per gerecht worden de ingrediënten overzichtelijk aan je gepresenteerd zodat je precies weet wat je in de supermarkt moet halen.

Per dag zijn er 7 eetmomenten en hij heeft voor 7 dagen in de week een heel menu voor je opgesteld. In totaal zijn er dus 49 recepten die je kunt bereiden. Aan variatie geen gebrek!

Mijn ervaring met het 7×7 Afslank Receptenboek

Toen ik zijn boek een paar maanden geleden aanschafte, was ik nogal sceptisch. Ik houd van lekker eten en ik dacht dat zijn gerechten nogal smaakloos waren en dat het je maag onvoldoende vult. Als je wilt afvallen wil je natuurlijk geen konijnenvoer eten, anders houd je dit niet lang vol.

Het tegenovergestelde is waar. Al na dag 1 merkte ik een groot verschil in mijn energielevel. Ik voelde me echt gezond, goed en voldaan. Zijn gerechten zijn niet alleen lekker, ze vullen ook je maag goed dus je hoeft absoluut geen honger te lijden!

Daarnaast sport(te) ik ook regelmatig, zo’n 3 á 4 keer in de week en dan met name zware krachttraining in combinatie met een leuke cardiotraining erachteraan (groepsles van Les Mills).

Je moet je dan voorstellen dat het afvallen enorm snel gaat. Na 2 weken woog ik al 5 kilo minder! Mijn kleren begonnen ook heel snel los te zitten en ik kreeg positieve opmerkingen vanuit mijn omgeving.

Het 7×7 Afslank Receptenboek is zonder twijfel een uitstekend middel dat jou absoluut kan helpen met het afvallen. Zeker omdat je ook kunt variëren met ingrediënten. Je kunt uiteindelijk oneindig veel gerechten maken en op deze wijze snel en gezond afvallen en op gewicht blijven.

Review 7×7 Afslank Receptenboek

Het boek van Jasper Alblas bevat alleen gerechten op basis van natuurlijke ingrediënten. Er komt geen enkele e-nummer, geraffineerde suikers, gluten of andere slechte voedingsmiddelen aan te pas. Hierdoor val je op een gezonde manier af.

Voor maar slechts 27,95 euro beschik je over een uitgebreid receptenboek die effectief helpt bij het afvallen. Dit boek vormt tevens een goede basis voor een gezond eetpatroon. Zo kun je uiteindelijk goed toewerken naar een gezonde levensstijl.

Ik kan iedereen het 7×7 Afslank Receptenboek van harte aanbevelen. Jasper heeft mij ontzettend goed geholpen met afvallen en tegelijkertijd kun je toch lekker blijven eten!

 

Bestel hier het boek