Review Eiwitdieet

Eiwitdieet recepten

Op zoek naar een review over eiwitdieet recepten?

Wil jij ook minstens 2 kilo per week afvallen door middel van het eiwitdieet? Maar weet je niet hoe? Het Vitadis Slanker Leven plan is een dieetprogramma waarbij je lekker kunt blijven eten en niet hoeft te sporten!

Voor mensen met een zeer drukke agenda is dit een ideale oplossing aangezien je weinig moeite hoeft te doen om af te vallen. Er zijn wel 200 eiwitdieet recepten beschikbaar dus aan variatie geen gebrek.

Bovendien is dit programma simpel vol te houden omdat je gewoon lekker kunt blijven eten. Ook samen met je gezin.

Review eiwitdieet: Het Vitadis Slanker leven plan

Het programma bestaat uit twee stappen. De eerste stap kan ook wel gezien worden als een afslankbooster. Je maakt in ieder geval een snelle start. Deze duurt minimaal tien dagen lang waarbij je zes keer per dag eet. Zo heb je een ontbijt, ochtendsnack, lunch, middagsnack, diner en avondsnack.

Tijdens deze periode ga je ontzettend veel afvallen en zo kun je eenvoudig 2 kilo afvallen in een week. Hierbij hoef je helemaal geen honger te lijden.

Iedere maaltijd bevat namelijk eiwitrijke ingrediënten, behalve het avondeten. In de avond is het de bedoeling dat je zelf kookt, waardoor het Slanker Leven Plan eenvoudiger is vol te houden.

Bovendien is dit ideaal als je een gezin hebt want zo kunnen jullie gewoon samen blijven genieten van het diner. Je hoeft dus niet twee aparte maaltijden te koken. Uiteraard is het wel mogelijk dat je avondeten wel veel eiwitten bevat, aan jou de keuze.

Een ander groot voordeel van het Slanker Leven Plan is dat je kunt kiezen uit maar liefst 200 heerlijke eiwitdieet recepten. Alle recepten zijn eenvoudig samen te stellen. Deze stap duurt dus minimaal tien dagen en je blijft doorgaan totdat je voor 90% op je streefgewicht zit.

Dan breekt de tweede fase aan van het Vitadis Slanker Leven Plan. In deze fase werk je toe naar het behoud van een gezonde levensstijl.

Zoals eerder vermeld fungeert de eerste stap als een afslankbooster waarbij je snel afvalt en wel twee kilo per week kunt verliezen. Tijdens deze periode is het de bedoeling dat je een kritische blik op jezelf werpt waarbij je zelf de vraag moet stellen waarom je in het verleden bent aangekomen.

Je gaat hier tevens leren om op gewicht te blijven door middel van gezonde voedingsmiddelen. Er wordt dieper ingegaan op de voeding waarbij je nagaat welke voeding daadwerkelijk gezond is en welke niet.

Je leert welke voeding jou dikker heeft gemaakt zodat je niet meer terug vervalt in je oude eetgewoonten en dat je de fouten die je in het verleden maakte, gaat voorkomen.

Zo word je bewust van je eigen eetgedrag en kun je gemakkelijker toewerken naar het behoud van een gezonde levensstijl.

Eiwitdieet recepten

Mijn ervaring

Mijn ervaring met het eiwitdieet is erg positief. Je zult merken dat je helemaal geen honger hoeft te lijden. Eiwitten geven je maag een vol gevoel en je kunt er lang op teren.

Wel raad ik je aan om naast het dieet goed te gaan trainen. Zeker zware krachttraining zal je hierbij enorm kunnen helpen. Als je dit in combinatie doet met een cardiotraining zoals hardlopen, spinning, RPM of een lesje Body Combat, zul je merken dat je heel snel gewicht verliest.

Weet je niet hoe je lekkere recepten kunt maken op basis van eiwitten? Laat je dan inspireren door het Slanker Leven Plan van Vitadis. Als je de tips van dit product opvolgt en hiernaar erbij gaat sporten, dan ga je absoluut veel afvallen in een korte tijd!

Bestel hier

startpakketfase12