Review detox recepten

detox tips

Review 7-daagse detox – Marjolijn Verkaik

In dit boek staan lichte recepten in die je nodig hebt om goed te kunnen detoxen. Het bevat heerlijke recepten van smoothies tot salades en soepen.

Marjolijn legt in dit boek ook uit wat detoxen precies inhoudt. Ze begeleidt je tevens met het detoxen door goed aan te geven wat je het beste kunt doen in deze periode.

Verwacht in dit boek geen uitgebreide recepten zoals die te zien zijn in de boeken van Mitchel van Duuren of Jasper Alblas. Het zijn allemaal lichte gerechten die eenvoudig te bereiden zijn, maar die nodig zijn om je lichaam te ontgiften.

Om deze gerechten te bereiden heb je wel bepaalde keukenmachines nodig zoals een blender, slowjuicer of keukenmachine.

Mijn advies

Als je besluit om te beginnen met detoxen dan raad ik je enorm aan om je goed voor te bereiden zoals hierboven is beschreven. Een detox kuur volgen is zeker niet makkelijk. Het vergt namelijk enorm veel discipline en moed om deze periode door te komen.

Mocht je voor een lange tijd niet gezond te hebben gegeten en wil je nu graag snel afvallen met detoxen, dan raad ik je aan om eerst te wennen aan gezonder en anders eten en leven. Dit kun je doen door middel van het volgen van een Paleo ‘dieet’, koolhydraatarm dieet of het eiwitdieet.

Daarnaast raad ik je aan om ook te gaan sporten (eventueel onder begeleiding) bij een leuk fitnesscentrum. Of ga naar buiten en maak lange wandelingen met de hond, met een goede vriend(in) of alleen.

Door eerst anders te eten gaat je lichaam alvast wennen aan de gezonde ingrediënten die je binnenkrijgt. Je ziet snel resultaat en de motivatie om af te vallen zal zeker groeien.

Zodra je meer grip hebt op het gezonder leven, kun je zeker starten met een detox kuur. Je zult merken dat je makkelijker de kuur kunt volhouden. Vervolgens zal je daarna eenvoudiger gewicht verliezen.

Ben je er zeker van dat je een detox kuur kunt volhouden? Dan kan ik je de volgende detox recepten van harte aanbevelen!

Detox recepten

7-Daagse detox – Marjolijn Verkaik (e-book)
book_paperback_7-daagse_detox_klein

Bestel hier 


Detox voor vrouwen – Legally Raw (e-book)
Detox voor Vrouwen Systeem

Bestel hier