Recepten zonder koolhydraten

Eiwitdieet

Met koolhydraten kun je haast een haat-liefde verhouding krijgen. Pasta, aardappels, brood, rijst… mmm heerlijk allemaal. Je kunt je vast haast niet voorstellen om zonder deze producten te leven.

Toch is het goed mogelijk, en het is makkelijker dan je denkt. Indien je wilt afvallen dan is het raadzaam om met koolhydraten te minderen. Als je geen rijst, brood, pasta of aardappels meer eet, gaan je maaltijden er in ieder geval anders uitzien.

Hoe kun je dan toch heerlijk eten en recepten zonder koolhydraten vinden? Allereerst hieronder een lijst met koolhydraatarme producten:

Koolhydraatarme producten

– fruit
– groenten
– noten
– zaden
– kaas
– vlees
– gevogelte
– vis
– vetten (kokosolie, roomboter)
– eieren
– kruiden

Koolhydraatarm dieet

Recepten zonder koolhydraten

Geen nood als je niet weet hoe je koolhydraatarme recepten moet bereiden. In het 7×7 Afslank Receptenboek van Jasper Alblas staan heerlijke maaltijden die eenvoudig samen te stellen zijn. Hij laat tevens zien welke boodschappen je precies per dag moet halen.

Je hoeft ook zeker geen honger te lijden want de maaltijden die in dit boek zijn beschreven zijn erg vullend. Als je dit dieet nauwgezet volgt, zul je snel resultaat behalen en binnen een korte termijn 5 kilo’s en meer verliezen!

Het 7×7 Afslank Receptenboek – Jasper Alblas

Recepten zonder koolhydraten

 

 

 

 

 

 

Bestel hier

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!