Powerfood met Rens Kroes

Powerfood

Powerfood

Ik heb thuis een hele kast vol met kookboeken. Een van mijn favo’s is Powerfood van Rens Kroes. Het zusje van Doutzen Kroes presenteert op een leuke manier haar favoriete recepten die perfect passen binnen een gezonde levensstijl.

Er staan niet alleen salade’s op het menu, maar ook taarten, friet en zelfs oreo koekjes! Uiteraard wel op basis van pure en natuurlijke ingrediënten. Er komt geen enkele e-nummer of geraffineerde suikers aan te pas. Daarom smaken alle gerechten juist extra lekker.

PowerfoodAfvallen met Powerfood

In dit boek staat afvallen niet centraal maar als je enkele kilo’s wilt kwijtraken dan staan hier zeker heerlijke recepten in die je kunt maken en uitproberen.

Ben je op een koolhydraatarm dieet, let er dan op dat je niet teveel zoete producten zoals dadels of fruit in je gerechten stopt. Het is in dat geval beter om het 7×7 receptenboek van Jasper Albas aan te schaffen en te gebruiken om hiermee gewicht te verliezen.

Al met al passen de gerechten die in dit boek staan goed bij een gezond eetpatroon.

De recepten zijn erg eenvoudig te bereiden. Je hebt wel bepaalde keukenhulpmiddelen nodig zoals een blender, food processor of staafmixer. Anders kun je al dit lekkers helaas niet maken.

Powerfood als cadeautip

Dit boek is een perfect cadeau voor iemand die van lekker eten houdt en toch een gezonde levensstijl wilt nastreven. Het staat sowieso mooi in je keukenkast en biedt genoeg inspiratie om met gezonde ingrediënten te variëren.

Ben jij ook benieuwd naar de healthy recepten van Rens Kroes?

Koop hier haar boek Powerfood!

Powerfood

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!