Mijn ervaring met Juvo maaltijdshake

juvo ervaringen

Wat is Juvo?

Vandaag is de eerste keer dat ik ben begonnen aan een maaltijdvervangende shake. Normaal gesproken ben ik geen voorstander van al die shakes zoals Slim Fast of elk ander merk. Maar deze keer kreeg ik via een vriendin een proefverpakking van het merk Juvo mee. Zij is laaiend enthousiast over Juvo en vertelde me dat je van 1 zakje Juvo shake de hele ochtend verzadigd bent.

Wat mij over de streep haalde was dat Juvo is samengesteld op basis van gevriesdroogde granen, fruit, groenten, paddenstoelen en wieren. Juvo maaltijden zijn biologisch en bevatten bovendien geen toegevoegde smaakstoffen, suikers en zuivel. Juvo kan ook wel worden gezien als een raw whole food maaltijdvervanger in poedervorm. Er zijn vier verschillende varianten en het is ontwikkeld door James Hwang.

Ik zocht naar een goed moment om te starten met Juvo en vandaag leek mij de beste dag om het uit te proberen. En dit met succes. Om 09.00 uur maakte ik een shake van Juvo Slim in combinatie met 4 eetlepels magere kwark, banaan en bosbessen. Dit werd aangelengd met een beetje water. Even mixen in de blender en klaar is kees. Wat je vervolgens krijgt is een romige smoothie met een heerlijke smaak van bosbessen en banaan. Superlekker!

Met bovenstaande ingrediënten kun je ongeveer 1.5 longdrink glas mee vullen. Deze dien je binnen 40 minuten op te drinken nadat het geblend is. Ik heb vervolgens getest of je met deze hoeveelheid de ochtend er mee doorkomt. Naast de Juvo shake heb ik een warme kop water en normale glas water bij gedronken. En ja hoor, ik heb de ochtend overleefd! Ik heb helemaal  geen hongergevoel gehad en zelfs tot de lunch was mijn maag nog goed gevuld door de Juvo. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Afvallen met Juvo shake

Met de Juvo shakes kun je goed mee afvallen. Op de website van Juvo wordt geadviseerd dat je deze shakes naar wens en behoefte kunt innemen. Het beste is gewoon om gezond te blijven eten, en eventueel 1, 2 of 3 maaltijden te vervangen met een Juvo shake. Gezond eten en regelmatig eten blijft belangrijk bij het afvallen. Houd zo’n 5 à 6 eetmomenten per dag aan voor een goede werking van je metabolisme. Dit is uiteraard wel afhankelijk van wat je eet en op welk tijdstip.

Ook nadat je bent afgevallen kun je door blijven gaan met Juvo shakes drinken. Dit is het grote verschil tussen Juvo en al die andere maaltijdshakes die vaak samengesteld zijn op basis van suikers en eiwitten. Bovendien zijn de ongezonde maaltijdshakes vaak van tijdelijke duur. De Juvo kun je gewoon blijven drinken, ook als je niet bezig bent met afvallen. Het is een goede toevoeging aan je gezondheid.

Je kunt de Juvo eveneens aanvullen met kokosmelk, rijstemelk, amandelmelk, geitenmelk of yoghurt voor een romige smaak. Daarnaast kun je eindeloos variëren met fruit en noten. Dat maakt deze shake anders dan anders. Het afvallen hoeft dan niet als eentonig worden ervaren. Combineer de Juvo eventueel met het 7×7 Afslank Receptenboek en je valt gegarandeerd op een gezonde manier af!

Uitproberen?

Je kunt een Juvo proefpakket aanvragen via deze link van het bedrijf Feminine Fit.  Dit pakket bestaat uit 1 Slim, 1 Raw Whole Meal en 2 Superfood porties. Je krijgt dan ook een boek Synergie Superfood mee bij de bestelling.

Het proefpakket kost slechts 5.95 euro, inclusief verzendkosten. Voor deze schappelijke prijs kun je alvast goed kennismaken met Juvo.

Heb je de smaak te pakken en wil je Juvo blijven gebruiken, dan kun je een pot bestellen van 400 gram. Hiermee kun je ongeveer 13 maaltijden uithalen. Zo’n grote pot kost 49,99 en is hier verkrijgbaar.

Juvo

Juvo ervaringen

 

 

 

 

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!