Kettlebell training volgen

Kettlebell training

Kettlebell training

Trainen met de kettlebell is een zeer effectieve manier om snel in vorm te komen, gewicht te verliezen, conditie en spiermassa op te bouwen. Het is een intensieve workout waarbij je binnen een half uur alle spieren traint. Deze workout is ideaal voor mensen met weinig tijd.

Zelf heb ik ook intensief met de kettlebell getraind. Ik had een personal trainer die mij allerlei oefeningen liet doen om gewicht te verliezen maar ook mijn spiermassa op te bouwen. Want hoe meer spieren je hebt, hoe makkelijker je kunt afvallen.

In het begin kan de training wel zwaar aanvoelen. Maar naarmate je het vaker doet ga je merken dat je snel vooruitgang boekt en dat je gauw kunt schakelen naar een zwaardere kettlebell. Zelf ben ik begonnen met de kettlebell van 8 kg. Dit was mogelijk omdat ik van te voren al gewend was om met gewichten te trainen. Binnen twee maanden ben ik bij sommige oefeningen van 8 naar 16 kg gegaan!

Ik boekte met de kettlebell training dus heel snel resultaat. De eerste twee weken had ik wel last van ongelooflijke spierpijn, vooral in mijn benen, maar daarna verliep alles voorspoedig.

Wil je snel en gezond afvallen dan kan ik een training met de kettlebell enorm aanraden. Als je dit doet in combinatie met een koolhydraatarm dieet dan begrijp je vast dat je hierdoor snel al je overtollig vet kunt kwijtraken.

Wil jij op je eigen gemak ervaren hoe het is om met de kettlebell aan de slag te gaan, samen met behulp van een professional? Bekijk op deze pagina welke mogelijkheden er zijn.

Heb jij ook getraind met de kettlebell?

Laat me hieronder weten hoe jij dit hebt ervaren en hoe je hiermee bent afgevallen!

Kettlebell training vrouw

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!