Cadeautip: healthy lunchbox

healthy lunchboxHealthy lunchbox voor onderweg

Ben jij veel onderweg en worstel je altijd met hoe je je gezonde snacks of maaltijden moet meenemen? Of ben je het gewoon zat om altijd je lunch te moeten verstoppen in een saaie broodtrommel?

Dan heeft het bedrijf Boho-tiffin heeft de ultieme oplossing voor je.

Zij hebben een healthy lunchbox ontwikkeld dat er ook ook nog eens mooi en hip uitziet!

Inspiratie

Oprichtster Chantal van Boho-Tiffin vertelt dat ze in het verleden regelmatig last had van enerdiedipjes en migraine. Nadat ze het boek De Hormoonfactor van Ralph Moorman had gelezen ging er een wereld voor haar open. Ze begon meer biologische voeding te eten en te minderen met suiker. Ook vermeed ze zoveel mogelijk e-nummers die je vooral aantreft in bewerkte voeding.

Door haar voeding aan te passen kreeg ze steeds meer energie en begon ze meer van natuurlijke voeding te genieten. Haar maaltijden maakt ze zelf en bestaan vooral uit pure ingrediënten die ze vervolgens ook naar haar werk meenam.

Waar Chantal heel erg tegenaan liep is dat ze iedere keer haar heerlijke, gezonde maaltijden in een lelijke broodtrommel of plastic zak moest stoppen. “Waarom dan niet mijn eigen healthy lunchbox ontwerpen?”, bedacht ze. Bovendien moest haar product ook modieus zijn en bij haar garderobe passen. En zo geschiedde: Boho-Tiffin was geboren!

Exotisch en bohemian

Voor een ondernemer als ik die ook van mode houdt, is de lunchbox van Boho-tiffin ideaal. Naast het feit dat het praktisch is, matcht het ontwerp goed bij je dagelijkse outfit. De box ademt een exotische en bohemian sfeer uit, wat niet zo verwonderlijk is want de tiffin vindt haar oorsprong in India.

Deze healthy lunchbox bestaat uit drie delen zodat je maaltijden gemakkelijk van elkaar kunt scheiden. Zo kun je bijvoorbeeld in het ene deel je quinoa-salade bewaren en in het andere je home made chocolade brownies. Op deze wijze gaan verschillende gerechten niet met elkaar mengen en blijft de smaak gegarandeerd.

Er zijn verschillende soorten ontwerpen verkrijgbaar dus er is voor ieder iets wils. En het leuke is, je kunt je eigen boho-tiffin samenstellen. Naast je lunchbox kun je ervoor kiezen om een hanger en netbag toe te voegen zodat je de boho tiffin eenvoudig overal kunt meenemen. Handig en hip!

De Boho tiffin kost 39,95 EUR en is verkrijgbaar via de website http://www.boho-tiffin.com.

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!