Gratis E-book!

 

Stress en afvallen

E-book ‘Verban stress en word slank!’

Afvallen gaat helaas niet samen met stress. Stress wordt in het dagelijks leven niet altijd goed herkend. Ook wordt er niet altijd openlijk over gesproken. Toch is het erg belangrijk om te weten wat voor invloed stress heeft op je lichaam en geest.

Bij het afvallen draait het niet alleen om goede voeding en sport, maar ook om het elimineren van stress. In dit e-book ‘Verban stress en word slank’ wordt uitgelegd hoe je stress kunt herkennen, hoe je effectief gewicht kunt verliezen, op welke wijze je het beste een fit lichaam krijgt en hoe je stress kunt beheersen. Ik heb het boek samen geschreven met Annemay de Rooy, personal trainer en voedingscoach van Feminine Fit.

Feminine Fit owner

Met deze kennis voorkom je niet alleen een jojo-effect, maar kun je doelgericht toewerken naar je ideale streefgewicht, een gezond lichaam, dromen en ambities. Daarnaast krijg je 5 heerlijke recepten mee als extra bonus!

Wil je weten hoe je het beste stress kunt reduceren zodat je effectiever kunt afvallen of je doelen kunt bereiken? Download dan gratis het E-book ‘Verban stress en word slank!’.

Ja, ik ontvang graag het gratis e-book ‘Verban stress en word slank!’