Gratis dagpas bij Sportcity

Sportcity

Gratis dagpas bij Sportcity

Sport je nog niet bij een fitness centrum en twijfel je of dit iets voor je is? Bij Sportcity kun je een gratis dagpas aanvragen en ontdekken of je fitness wel of niet leuk vindt!

Inmiddels sport ik met veel plezier bij Sportcity. Toen ik ging verhuizen van Rotterdam naar Woerden, moest ik op zoek naar een nieuwe sportschool.

Bij het maken van een keuze voor een fitness centrum, kijk ik vooral naar de aankleding en sfeer van de ruimte. Ik vind het namelijk erg belangrijk als een sportschool er mooi, schoon en gezellig uitziet.

Zo sport ik met meer plezier, wat uiteindelijk bijdraagt aan je motivatie om bepaalde doelstellingen te bereiken.

Voordelen van een fitness centrum

Een van de grootste voordelen van het sporten bij een fitness centrum is dat je bijna alles onder een dak hebt. Je kunt er krachttraining doen, verschillende groepslessen volgen, cardio-oefeningen doen. Bij Sportcity Woerden kun je er trouwens ook squashen.

Sommige sportscholen bieden ook nog uitgebreide spa-faciliteiten, zoals een sauna, stoombad en/of een zwembad. Het gaat hier dan echt om het totaalpakket en wordt de nadruk gelegd op een levensstijl ‘wellness en gezondheid’.

Op een sportschool is vaak ook een personal trainer aanwezig dus mocht je behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding en maximaal effect, dan kun je hier ook goed terecht.

Daarnaast is sporten voor sommigen ook een sociale gebeurtenis. Je ontmoet er mensen en het kan zo maar zijn dat je er gezellig sportmaatje eraan overhoudt. Samen sporten is fun en zo kun je elkaar beter stimuleren om naar de sportschool te gaan.

Na afloop kun je een kopje koffie of thee drinken als de sportschool deze faciliteiten aanbiedt. Zo wordt het sporten niet een verplichting maar kan de sportschool echt als een ontmoetingsplaats worden gezien.

Een ander groot voordeel is dat je ‘droog’ blijft tijdens het sporten. Ik ben namelijk iemand die niet graag buiten traint als het regent of als het ontzettend warm of koud is. Door in een sportschool te trainen heb ik geen last van regenbuien en andere weersinvloeden die mij kunnen weerhouden te gaan sporten.

En wat voor mij een belangrijke factor is, is dat je zelf kunt bepalen of je wel of niet naar de sportschool gaat. Aangezien ik niet houd van het woordje ‘moeten’ en ik een onregelmatig schema heb, vind ik het erg handig om zelf te besluiten wanneer ik de sportschool bezoek. Op de ene dag is dit in de ochtend, bij de andere is het weer in de avond. Dit hangt ook heel erg af van de groepslessen die op de dag worden aangeboden.

Voor sommigen kan dit nogal een valkuil of een nadeel zijn. De verleiding kan groot zijn om toch maar lekker op de bank te blijven zitten. Je hebt dan toch wel enige mate van discipline nodig om vanuit jezelf naar de sportschool te gaan.

Heb je hier moeite mee? Zorg er dan voor dat je samen met een vriend of vriendin gaat sporten. Op deze manier stimuleer je elkaar en wordt een bezoek aan de sportschool stukken leuker!

Abonnementen

Afhankelijk van je persoonlijke situatie en behoefte zijn er verschillende abonnementen beschikbaar. Je kunt al sporten vanaf 35 euro per maand. Hierbij ga je een contractstermijn aan van 2 jaar en daarna is het abonnement per maand opzegbaar.

Je kunt er ook voor kiezen om een eenjarig abonnement af te sluiten. Dit komt dan neer op 42,50 euro per maand. Daarna kun je ook dit abonnement per maand opzeggen.

Wil je flexibel kunnen sporten? Dan kun je hier ook goed terecht. Voor slechts 50 euro kun je per maand je abonnement opzeggen.

Voor studenten geldt een speciale prijs van 35 euro per maand.

Voor al deze prijzen kun je onbeperkt sporten en gebruik maken van de wellness faciliteiten evenals de kinderopvang.

Sportcity werkt samen met een aantal zorgverzekeraars. Zit jij bij de zorgverzekeraar waar Sportcity mee samenwerkt, dan kun je een flinke korting krijgen op je abonnement! Informeer hierbij naar de voorwaarden bij de adviseur van Sportcity.

 

 

 

 

 

 

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!