Blender kopen voor smoothies

foodprocessor

Blender

Een blender is een van de meest belangrijkste keukenmachines voor als je blijvend wilt afvallen.

Met een blender kun je met een druk op de knop smoothies, vruchtensappen, shakes, soep en vele andere gezonde, verse gerechten bereiden.

Blenders heb je in veel verschillende soorten en maten. Heb je meer te besteden? Investeer dan in een goede, kwalitatieve blender. Zelf heb ik een blender van Kitchenaid.

Je zult dit apparaat veelvuldig gebruiken en het zou zonde zijn als je blender kapot gaat na een aantal keren gebruik, of als je beperkt bent in het bereiden van bepaalde gerechten.

En schenk ook eens aandacht aan het uiterlijk van de blender, want een mooie blender in de keuken zorgt ervoor dat je met veel plezier smoothies maakt.

Hierdoor val je uiteindelijk sneller en gemakkelijker af.

Smoothie recepten

Blender voor groene smoothies

Met een blender maak je onder andere heerlijke groene smoothies. Wil je weten hoe je verschillende soorten smoothies kunt blenden? Bestel hier direct het e-book Gezonde Groene Smoothies van Diana Verbeek en Michel Beugelsdijk.

Blender kopen

Daarnaast wordt een blender ook ingezet om bijvoorbeeld dadels mee te kunnen malen om gezonde snacks te kunnen maken.

Rens Kroes – Powerfood

Het kookboek Powerfood van Rens Kroes bevat een hoop voorbeelden met heerlijke recepten waarbij je de blender veel nodig zult hebben.

Bestel hier 

Blender kopen voor gezonde recepten

Waar kan ik een blender kopen?

Ga naar onze winkel om jouw ideale blender aan te schaffen. Onze shop bevat een breed assortiment van blenders in alle verschillende prijscategorieën. Er is voor iedereen wat wils.

Ga nu naar de blendershop 

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!