30 kilo afvallen: zo heeft Sandra W. dit gedaan!

30 kilo afvallen in 6 maanden

Een tijdje geleden ontmoette ik Sandra W. uit Roden op een verjaardagsfeestje. Ik kwam na binnenkomst direct naast haar te zitten. Tussen de lekkere hapjes tussendoor vertelde ze me op een gegeven moment dat ze bezig was met afvallen. Op het moment dat ik haar sprak was ze maar liefst 19 kilo afgevallen! Een enorm knappe prestatie!

Ik raakte direct onder de indruk van haar verhaal, en wilde graag meer weten hoe ze dit heeft gedaan. Inmiddels is Sandra nog meer gewicht verloren. Tot nu toe is ze ruim 30 kilo afgevallen in 6 maanden tijd!

Allereerst hieronder een ‘before’ en ‘after’ foto als bewijs:

BEFORE:

Sandra W. before photoAFTER:

Sandra W. after photo

30 kilo afvallen: hoe doe je dat?

30 kilo afvallen is absoluut niet eenvoudig. Toch is dit zeker mogelijk. Als Sandra het kan, dan kan jij het ook!

Hoe heeft Sandra dit aangepakt en wat was haar drijfveer? Lees hieronder haar verhaal en laat je inspireren!

Algemene informatie
Voornaam: Sandra
Woont in: Roden
Lengte: 1.79m

Hoeveel woog je op je zwaarst?
Ik woog op mijn zwaarst 121 kilo.

Hoeveel kilo’s ben je in totaal kwijtgeraakt en hoe lang heb je erover gedaan?
In totaal ben ik 29,5 kilo afgevallen in 6 maanden tijd.

Hoeveel weeg je nu? En hoeveel maten kleiner is dit? 
Ik weeg nu 91,5 kilo. Dit zijn 2 maten kleiner bij mij. Dat kan natuurlijk verschillen per persoon.

Ben je op je streefgewicht?
Ja, ik ben nu tevreden met mijn gewicht.

Wat heb je gedaan om te kunnen afvallen? Hoe zag jouw dieetschema er in een week ongeveer uit?
Ik heb geen dieet gevolgd, maar ben gezonder gaan eten en regelmatiger.

Wat was jouw ‘verslaving’?
Mijn verslaving was vooral cola, alleen snoepte ik in de avond erg veel, wat heel slecht voor je is.

Wat was voor jou de druppel die de emmer deed overlopen?
Dat ik schrok van de 121 kilo die ik woog en dat een simpele veter strikken een probleem werd.

Hoe ben je begonnen met afvallen?
Via de psycholoog.

Wat waren voor jou de moeilijkste momenten?
In de avond vond ik het altijd wel moeilijk om niet iets lekkers te pakken.

Hoe heb jij werk kunnen combineren met afvallen?
Ik doe vrijwilligerswerk bij de kledingbank. Als ik daar naar toe ging, nam ik gewoon fruit en water mee.

Hoe merk je in het dagelijks leven dat je bent afgevallen?
Ik voel me veel fitter dan voorheen en ik kan nu leukere kleren aan dan eerst.

Welke personen, boeken of televisieprogramma’s hebben jou geïnspireerd om af te vallen en dit vol te houden?
Heb ik niet echt gehad.

Welke tip kun je geven aan iemand die graag wilt afvallen maar dit tegelijkertijd ook lastig vindt om eraan te beginnen?
Mijn advies is om met iemand te gaan praten, bijvoorbeeld een psycholoog of huisarts. Zij kunnen je vaak verder helpen. Dit was in mijn geval wel zo.

Voor mij is Sandra een mooi voorbeeld van iemand met veel discipline en doorzettingsvermogen. Ik vind het een enorm knappe prestatie dat zij binnen een korte termijn veel gewicht heeft kunnen verliezen.

Als jij graag wilt afvallen, kom dan direct in actie. Ook Sandra heeft op een dag besloten de stap te zetten naar een betere gezondheid. Heb je hierbij extra hulp nodig dan kun je het beste contact opnemen met een diëtist, huisarts, psycholoog of personal trainer.

Natuurlijke voeding en beweging is de sleutel tot een slank lichaam en goede gezondheid. Wil je weten hoe je lekker en gezond kunt eten, en tegelijkertijd gaat afvallen? Dan kan ik je de FitChef van harte aanraden! De FitChef bevat maar liefst 105 smakelijke, eiwitrijke recepten. Je leert hierbij niet wat je precies kunt eten, maar ook waarom het belangrijk is. De FitChef is praktisch, gezond en snel!

Zo kun je net als Sandra op een gezonde wijze veel gewicht verliezen.

Veel succes!

 

 

 

 

Afvallen gaat sneller als je elkaar helpt. Like ons op FB en deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Sign up to our newsletter!